WIE ZIJN WIJ?

Mobile Home Repairs is gevestigd in Zoetermeer en bestaat uit een professioneel en dynamisch team. De onderneming is tot stand gekomen door een samenwerking van 2 jonge ondernemers. Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werk te gaan en de klant centraal te stellen.

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

Ons team heeft jarenlange ervaring opgedaan door onder meer voor dealers werkzaam te zijn zoals Caravalair, Hobby en Kabe. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht.  
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in diverse herstelwerkzaamheden aan Koelkasten en Truma Kachels en Boilers 

Onderstaand worden onze missie en visie omschreven.

MISSIE

Uitblinken binnen de camper- en caravanbranche door service te verlenen in zoveel mogelijk gevallen. Wij beginnen pas waar uw dealer stopt. Door middel van een hoge servicegerichtheid tezamen met technische kennis en expertise binnen de branche willen wij dit realiseren.

VISIE

Uitgroeien tot de service specialist binnen de camper en caravanbranche.

ONZE KERNWAARDEN:

Eerlijkheid
Maatwerk
Passie
Vertrouwen

Arnout Mobile Home RepairsARNOUT BOS

EIGENAAR EN SPECIALIST ALL-ROUND

Welkom bij Mobile Home Repairs. Mijn naam is Arnout Bos en ik ben mijn gehele carrière werkzaam geweest in de Caravanbranche. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan door onder meer bij caravandealers te werken zoals Caravalair, Hobby en Kabe.

Ik ben geboren en getogen in Zoetermeer (Zuid-Holland). Na de middelbare school heb ik mijn eerste stappen gezet in de caravanwereld. Om te beginnen heb ik de opleiding tot carrosseriebouwer gevolgd en succesvol afgerond. Vervolgens ben in opgeleid tot eerste caravanhersteller. Daarnaast heb ik binnen de vakopleiding carroserriebedrijf het certificaat behaald voor Periodieke Aanhangwagen- en Caravankeuring (PACK). Hierdoor ben ik ook in staat keuringen te verrichten voor caravan en aanhangwagen.

Wilko Mobile Home RepairsWILKO BOS

TECHNISCH SPECIALIST

Goedendag, ik zal mij allereerst even voorstellen. Mijn naam is Wilko Bos en ik heb in mijn carrière verschillende wegen bewandeld binnen de elektro- en automotive branche. Ik heb een opleiding tot logistiek supervisor genoten aan het ID College te Zoetermeer.

Na een aantal jaar heb ik de overstap gemaakt naar Garage Laurrier. Hier heb ik mij ontwikkeld tot 1e autotechnicus met expertises in elektronica. Dit brengt mij bij mijn volgende werkgever, Teleplan Communications. Als monteur consumenten elektronica voerde ik reparaties uit voor mobiele telefoons. In 2013 ben ik mijn eigen onderneming gestart, genaamd Mobile Fix. Ik ben gespecialiseerd in smartphone en tablet reparaties. Daarnaast repareer ik ook andere apparatuur zoals computers, omvormers en printplaten.