Wat kunnen wij voor u en uw caravan betekenen? Op deze pagina ziet u de verschillende onderhoudsdiensten voor caravans en waar deze uit bestaan.
Heeft u toch nog vragen, dan informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden.

Vochtmeting
Bij de vochtmeting wordt uw caravan op 33 punten gecontroleerd op infiltrerend vocht door middel van een digitale vochtmeter. Om deze meting zo goed mogelijk uit te voeren is het van belang dat de caravan zo leeg mogelijk aangeleverd wordt.

Vakantie Check
Bij de VakantieCheck controleren wij de caravan op de volgende punten.
Bij deze controle kijken wij de caravan visueel na er word niets vervangen of gedemonteerd.

Gas / drukregelaar, gasleiding en afpersen, koppeling, wiellagers, breekkabel, oplooprem, bandenconditie, bandenspanning, en de verkeersverlichting.

Controle gasinstallatie
Bij het controleren van de gasinstallatie wordt het systeem op een aantal punten nagekeken.
De gehele installatie wordt daarnaast ook  getest. Onderstaand ziet u de punten die worden gecheckt.

Gasslang en drukregelaar, Afpersen gasinstallatie, Gasfles, Apparatuur op goede werking, Koelkast, Kooktoestel, en de Kachel-boiler.

Controle remsysteem
Hierbij controleren wij het volledige remsysteem op een juiste werking. Ook worden de remtrommels nagekeken, schoongemaakt en eventueel gesmeerd. Onderstaand ziet u de punten die aan bod komen:

Remsysteem, Handrem, Breekkabel, Remstang, Oploopremdemper , Remvoering, en de Lagers.

Kleine onderhoudsbeurt
Met de kleine onderhoudsbeurt weet u gelijk in welke staat uw caravan verkeerd. De caravan wordt op ongeveer 40 punten zorgvuldig gecontroleerd. Binnen de kleine onderhoudsbeurt worden de onderdelen gesmeerd en gesteld. U ontvangt van deze keuring een uitgebreid keuringsrapport.
De caravan wordt in grote lijnen op de onderstaande punten gecheckt:

Onderstel, Reminrichting, Verkeersverlichting, en een Gas controle.

Grote onderhoudsbeurt
Het is aan te raden om de grote onderhoudsbeurt om het jaar te doen en deze af te wisselen met de kleine onderhoudsbeurt. Hierdoor blijft uw caravan in goede staat en kunt u veilig de weg op. De onderstaande punten worden zorgvuldig doorlopen en gesmeerd en gesteld. U ontvangt tevens een uitgebreid keuringsrapport.

Onderstel, Verbinding trekkend motorrijtuig en aanhangwagen, Reminrichting, Opbouw, Verlichting, Gas & elektra, Vochtmeting en de Banden.

Afspraak maken

Bent u al overtuigt van onze diensten? Maak dan hier uw afspraak.